lördag 10 oktober 2009

Nu har de kommit!!!

Ebba var ju bara så attans kul att leka med....
Kan det vara en viss syskonsammangaddning här nu....

Klarar du två Collie Ebba? Så klart!
Världens Bästa syskon!!! Se så kul det har det!



Ben är gott sa Asta och Ebba.....kan ju vara gott med en liten vilopaus också!

Nyfiken Ebba......finns det något spännande här??
Jajamensan....visste väl det....finns det mera?Igår blev det en dag då det var fullt upp hela dagen kändes det som .
Vi skulle ju få besök från Skåne på kvällen och då vill man ju att allt ska vara klart!
Morgonen började med Zorba och sedan hann Gandalf med ett bustrick så hans matte var inte alls glad på honom ......man kan ju rymma iväg och till slut komma tillbaka dyngsur och skitig i halva pälsen......för det första att bara dra iväg då jag släppte ut dem från bilen och inte komma när man ropar för att sedan dyka upp glad i hågen .....mest lik ett sumpdjur ....det är inte då du ler.....nej, det är då han är ganska billig faktiskt....ja,ja...det är ju lite så det är att vara tonårsmatte... :-)
Efter en hel del stök och fix och don med allt möjligt här hemma så kan jag säga att jag var ganska så slut i höften min....lite för mycket kan det bli ibland och då känns det inte roligt.
Gandalf och jag fick strunta i att åka upp till Tanum BK och våran träningsgrupp.....synd men ibland kan det ju vara bra att lyssna på sin kropp också...
Vid 20.30 kom så Annica, Asta och Ebba som vi väntade på!!! Så roligt!!!
Det fick bli en liten promenad till att börja med så att hundarna fick vänja sig vid varandra ....Gandalf var ju bara så till sig så det fanns inte.....hans syster var i och för sig inte så attans mycket bättre och det var lika bra att de fick gå tillsammans.....eller gå kanske var fel ord mellan varven.
Dessa två underbart söta "pälskoftor" hade det bara såååå roligt och uppskattade verkligen varandra, kan det vara syskonkärlek?
Ebba och Mysen gick mest och kollade in läget......Ebba var mest intresserad av den nya omgivningen och Mysen måste hålla koll på Ebba....
Så var det dags att gå in och äta lite smörgåstårta som jag hade gjort under dagen.
Mysen hon var lite mera skeptisk till Ebba så de två fick vi hålla lite avskillt igår, hoppas att det går bättre idag!!!
Jag tror aldrig att Mysen har träffat en sådan typ av hund så hon undrade nog.....hon upptäcker nog vilken härlig och häftig hund Ebba är. :-)
Nu är det snart dags att åka upp till Tanum BK och träffa Janne. Då får vi nog träffa Greta och Grynet också.
Solen skiner och det är frost på backen....jag tror vi kan få en jättefin dag!!!
Det ska bli så roligt!
Jag önskar er alla en lika solig och underbart rolig dag!!!

2 kommentarer:

Annica Ebba & Asta sa...

ÅH...vad kul de är att vara här i Bohuslän på besök..först tänkte vi på om vi verkligen skulle våga åka så långt hemifrån..men akk..vi ångrar oss INTE.

Vi har haft/har fortarande så kul..och så trevligt..
ja lite otrevligheter också och de var ju när Astas och Ebbas matte då vaknade med migrän på lördagen..men de löste sig med Thinas dunderpiller..*ler*
Vad för trevligheter som hände under dagen kommer säkert i bloggen under morgondagen..ler

sov gott och tack för en underbara och händelserik dag..
kram från oss här *ovan*...ler

Eva sa...

Allt verkade vara klart för en lyckad helg.. Ja Mysen som bara träffat "långnosar" måste ju ha undrat... Tänk dig själv om du skulle träffa en människa med greyhoundsnok?! =) Söta är dom alla 4:a.. Tycker Ebba ser urball ut... Men vem som är vem av pälskoftorna kan jag tyvärr inte avgöra med en taskig syn.. =( Men lika söta båda 2... Kram