onsdag 28 oktober 2009

En trevlig träningskväll

Gott med kaffe och kaka och snack efter träningspasset.


Sophia och Varja....vi tränar i LK-1 delen tillsammans


Otto
Har ni sett något sååå gulligt!!! Klubbens framtida hopp....
Man blir ju bara sååå trött av att vara med på träningen....

Igår kväll var det dags för vår tävlings träningsgrupp igen så klockan 17.30 hämtade jag upp Helena med hundar och sedan bar det av till Tanum.
Hur trevligt som helst att ha sällskap i bilen upp också!
Den gruppen som vi har fått ihop är verkligen toppenbra och trevlig.....det är så god stämning och alla är glada och trevliga....inte dumt inte!!!
Vi började som vanligt med platsläggning allihopa men utan skott igår då det fanns en hund med som kanske inte skulle klara av det just nu iallafall.
Därefter gick vi in i klubbstugan och gick igenom vad var och en tänkte träna på under kvällen.
Vi som tränar LK-1 började med lite torrkörning.....inte helt enkelt kan jag berätta.
Min goa man kom också upp och lagade staketet som hans fru och hennes Volvo så fint hade raserat förra gången....OBS! Denna gången var det en viss person som absolut kom ihåg att lägga i P.....så det var ingen Volvo ute och rullade på egen hand....kom just på.....ni vet väl alla vad Volvo betyder.......

Gandalf och jag tränade våra positioner, ingångar och platsläggning.....det går verkligen bara bättre och bättre....Gandalf börjar verkligen fatta vad det är jag vill och han är såå duktig.
Vi hann också med stående och läggande under gång vilket också gick okey igår.
Med andra ord så hade vi en jätte lyckad träning tycker jag! Det enda som inte funkar så bra fortsatt är att han ska knipa igen då han ligger på platsläggningen.....men vi jobbar ihärdigt på detta.....kanske finns det någon som har något bra tips till mig???? Har ju provat en del olika nu men .....det finns nog fler....
Vi blev ett litet gäng som samlades i klubbstugan efteråt för att gå igenom hur dagens träning hade gått och dricka lite kaffe......mysigt och trevligt. Det var ju inte så dumt att komma in en stund i värmen heller då det blev ganska kallt .....ja, till och med 1 minusgrad....hann det bli.
Det var några som var tvungna att åka hem så vi var bara en del av gruppen kvar men nog till att få igång en bra diskussion
Det är verkligen sååå kul att vi håller på att bli ett så jätte gott gäng i tävlings träningsgruppen!!
Kul att ha er med allihopa!!!
En jätte trevlig och rolig kväll och vi ser fram emot att åka dit nästa tisdag igen!
Idag ska vi vara hundvakt till lilla Sally (Dansk svenska gårdshunden)vilket inte är något problem över huvud taget....hon bara smälter in i vår lilla flock utan minsta lilla pip ens en gång....det är bara hej på er här kommer jag och alla är glada. Den här gången ska Sally sova över till imorgon också men det har hon gjort förut så inte heller det är några problem.
Hon gillar att vara på"dagis"och "dagis" gillar henne!
Vi har ännu en solig och vacker morgon här men kall......-3 grader stod det på termometern som dessutom sitter inne vid husväggen....burr...
Får hoppas på att solen värmer under dagen så att det blir lika gott som igår.
Hoppas ni allihopa får känna solens strålar idag!!!

4 kommentarer:

Eva sa...

Så skoj att det gick bra... Och inte fick Janne äran att retas för att du missat P:et igen... *s* Ser lite mysigt ut att ta en fika efter ett träningspass... =)

Kram

Thina sa...

Nej du den glädjen ska han bara ha fått en gång den saken är klar....här glömmer vi inte P längre för det har jag satt P för....:-)
Visst är det trevligt med en fika stund!

Helena sa...

Galen?!

Tack i alla fall för igår! Nyttigt och bra. Funderar på läxan... hmmm

Thina sa...

Ja...den där läxan ja....den funderar jag också på....kanske vi löser den på måndag kväll ...??!:-)
Kram