tisdag 17 mars 2009

Minigrävaren Gandalf....

Ska börja med att berätta en liten hemlis.....husse var borta över natten.....och då dansade råttorna på bordet minsann......gissa vilka som fick sova i sovrummet.....
Tisdag som den brukar vara. Jobb hela dagen med avbrott för en lunchpromenad med hundarna.
Hem direkt och ut på promenad med hundarna igen.....denna gången betydligt längre och roligare. Ingen tidspress så det funkade fint att träna lite under promenadens gång. Kul! Promenaderna blir ju ännu roligare.
Idag blev det träning av kontakt, ligg, inkallning och sedan vårt lilla gemensamma skoj att han hoppar upp på stenar och stubbar och annat roligt vi hittar.
Mysen tränade inkallning och det räckte tyckte hon.....dessutom fick hon ju trippa fram över det blöta fältet....usch och fy så vidrigt....blev ju våt om fötterna.
Sedan tog vi en träningsrunda över ett flertal pallar och en stor presenning.....detta tog han initiativet till själv.....han är så rolig.
När vi kom in igen så gick det an att vara inne i ca. 5 minuter men då var det hög tid att få gå ut igen........det var då han återupptog sin lilla bisyssla som minigrävare.....försökte att förklara för honom att hans husse är ganska bra på att hantera en grävmaskin om vi nu skulle vilja ha hål i trädgården.......detta samtidigt som jag försökte få honom ren från en hel massa jord i tassarna......tror inte han lyssnade så bra denna gången men han bytte iallafall syssla till att busa med sin storasyster och få full spunk ......
Men nu är det någon som är ordentligt trött.......

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det inte var dom där råttorna som Gandalf tuggade på i söndags! Ha Ha!

Anonym sa...

Nej, de har legat på tork för att borstas upp till igenkännande ...kanske var det andra råttor....eller nejtack det skulle jag uppfatta som ytterst negativt!!!

Eva sa...

Men om nu inte Vidar tar tag i saken och gräver så måste ju Gandalf ta tag i saken själv... Vem ska annars gräva upp eran trädgård??? Kram