onsdag 25 mars 2009

En helt vanlig dag...

Halva dagen gick åt på jobbet och sedan hem för att ta en tur i skogen med hundarna som vanligt....är en ganska rutinbunden människa....
Idag har vi tagit det lugnt....resten av veckan kommer att bjuda en hel del så en eftermiddag i lugn och ro är aldrig fel.
Och då passade jag på att slå en signal till Ulrika (uppfödare till Gandalf) och terrorisera henne lite med en del frågor....man vill ju att det ska bli rätt....detta med en Collievalp är ju nytt för mig....Tur att du finns Ulrika!!! Tack!!! Du är alltid så trevlig och uppmuntrande!
Nu har jag blivit lite klokare och det känns bra! Det är nämligen dags för ett bad i morgon och nu när han har fått så mycket päls så är det bäst att fråga hur detta ska gå till på rätt sätt...ja, plus några frågor till så klart när man nu ändå hade henne på tråden. Det är också spännande att få lite uppdateringar om hur det är på Ullsåsaskennel.

Se, så lärde man sig något idag också!


2 kommentarer:

Eva sa...

Gud han är ju verkligen underbart söt... =) Tur vi inte ställer emot varandra... 2 så underbara varelser hade varit 1 för mkt.. =) Ringer snart!! Kramar

Anonym sa...

Det har du rätt i ....har inte tänkt på det....Trasan jättefin och Gandalf....
Kram