söndag 19 april 2009

Lugn söndag




Idag får det bli en lugn dag hemma i Vässje/Hällevadsholm. Dessutom så behöver man komma ikapp lite hemma med en del bestyr som tvätt och liknande.
Det har så klart blivit promenad med hundarna och nu är det helig tid för Vidar då det är Formel 1 tävling på tv.
På dagens planering står även utställningsträning. pälsvård, klippning av tasshår och klor på Gandalf. Även Mysens klor kräver sin manikyr idag vilket hon inte tycker är nödvändigt om nu hon får bestämma......vilket inte sker så klart! Det är bara att gilla läget!
Inget speciellt spännande som händer här i Vässje idag.....ganska skönt faktiskt då veckan har varit nog spännande......och veckan som kommer är redan ganska fullplanerad....
Ha en trevlig söndag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lugn dag? Här har det blåst som 17 - en perfekt dag för att kalka i trädgården med andra ord:) Fast vi hade ingen kalk, husse målade blåa knutar på ett vitt hus istället. Blev lite prickigt här och där. Håller med dig om att en dag hemma är toppen.Fast man måste ju Puha sig lite.
Puh

Thina sa...

Ja, herre jösses jag kunde ju ha kalkat idag.....
Missade detta totalt....
Men Puha sig kan man ju alltid göra!
Kram

Eva sa...

Vilken skön söndag ni haft... Själv har vi haft fullt ös hela dan... Nästan skönt att börja jobba imorgon så det blir lite lugn och ro igen... Och lite annat att tänka på... Usch.. Nu är det bara 5 dagar kvar innan det är upp till bevis.. =(