måndag 13 april 2009

Annandag påsk och ännu en härlig dag!


-Detta var spännande.....har jag aldrig sett förut.....
-Bäst jag kollar in detta lite närmare......
En liten lekstund med lillhusse Vegard tackar aldrig Gandalf nej till.Söta Mysen myser i korgen som har fått rena och fina filtar. Värdigt en Lady!!!
Kul värre på fältet !!!
Mitt lilla folkracegäng! Lycka till på banorna!!!


Idag skulle det bli en lugn och slapp dag inför kommande vecka då det är en hel del på schemat...
Kunde ju pröva på att träna lite upplet med Gandalf på mycket låg nivå och se hur han och jag klarade detta. Jag fick hjälp av Vegard också annars hade det varit svårt.
Först så förstod han inte riktigt men sedan gick det som en dans och det var jättekul.
Han nosade upp sina två "råttor" han fått av Puh. Han tycker ju dessutom att de är sååå enormt roliga och de kommer bara fram vid speciella tillfällen.
Tyckte att vi gjorde det bra!
Vi provade även på en mycket enkel form av budföring och det fungerade jättebra. Oh så kul vi hade det!!!
Så var det dags för en härlig skogspromenad och då provade jag också att lägga en av hans leksaker på kanten av den stigen (utan att han såg) som vi gick på för att se om han markerade den då vi gick tillbaka och visst gjorde han det och det ordentligt!!! Då hade vi en rolig lekstund men sedan försvann leksaken mycket snabbt. Så roligt detta kändes!!! Vilken bra dag!!!
Hemma igen så började husse och lillhusse att byta däck och det hade ju Gandalf inte sett förut....kul.....det bara måste han kolla in....dessutom så blev det ju också en lekstund med lillhusse och en pinne. Efter allt detta var det en liten Gandalf som var bara så trött och nöjd. Slaggade in som en stock i lugn och ro.
Det var en viss lillhusse som verkligen fick dagen då våran gulliga granne tillät honom att få provköra sin folkracebil på hans fält.
Det var en kille som bara var sååå lycklig och körde runt som bara den!!!

Se upp på folkracebanorna för snart kommer Vegard!!!!

1 kommentar:

Eva sa...

Vi har också en liten kille som är trött efter att ha varit på banan och farit runt hela dan.. =)