måndag 6 april 2009

Inte alltid lika social








Gandalf är nu inte alltid lika social....han älskar att sitta ute för sig själv på trappan på baksidan (som är inhägnad).

Om det inte vore för att vi alla sover på natten så skulle han vara mera ute än inne.
Springer runt lite och sniffar, kollar nejden vid hundgrinden, sitter på trappan (på sitt eget lilla vis) och ligger på trappan för att bara koppla av. Något som också är toppen är att ligga och knapra på ett läckert ben.....det kan vara både vanliga hundben och märgben.....det senare är ju då extra läckert! När det vankas märgben är det även attractivt för Mysen att vara ute vilket inte är det hon väljer först precis.
Sen kan man då agera minigrävare som jag har skrivit om förrut.....
Dessa varma vårdagar har verkligen varit en höjdare för honom då dörren har kunnat stå öppen så att han har kunnat gå ut och in som han har velat.....det ni det var verkligen livet det!!!

4 kommentarer:

Eva sa...

Jadu det låter som att Gandalf lever livet just nu... Och tänk sen när marken verkligen har tinat och det är fritt fram för grävning.. Mmmm sååå underbart!! =)

Massa kramar

Thina sa...

Nej!!! Det var fel svar .....gör om gör rätt!!!
Kram

Eva sa...

Hmm men det är ju bra för framdelsträningen?! Ha ha ha

Jaja Gandalf du får komma upp coh hälsa på och gräva i gropen istället där det är ok att gräva.. Matte är ju så grinig.. =)

Camilla sa...

Åh jag letade märgben på Maxi nu när jag var där. Hittade inget. Ska fråga mor min för hon tar med sig det till hundarna ibland. Ja, hon är omtyckt ; )

Härligt att kunna bjuda sina hundar på det här livet! Han ser verkligen ut att njuta och jag bara älskar hans stil att sova/ligga på...

Ses snart igen!