måndag 20 april 2009

En vanlig måndag i Hällevadsholm

Det har varit en ganska vanlig måndag med en hel dags jobb och promenader på lunchen och efter jobbet i skogen.Gandalf bara måste leta upp den enda lerpölen som fortsatt finns kvar.....kanske gillar han inte sina vita tassar ....skulle kanske ha föredragit dem bruna.....ja....kanske till och med mörkbruna....detta kan upplevas som negativt mellan varven..... iallafall då man ska tillbaka in i vårat hus..... :-)
En speciell sak har hänt idag....Gandalf har blivit en stor kille för han har lyft på benet för första gången!
Sally var med hem då jag åkte hem på lunchen så hon har varit på "dagis" idag.
Pratade en stund med min Uppfödare Ulrika i telefon och fick lite tips inför utställningen på lördag. Det var bra att få.
Gandalf och Mysen har precis haft sig en lekrond så nu är Mysen nöjd iallafall.....Gandalf skulle nog gärna ha fortsatt en stund till....vi får ta och aktivera oss lite han och jag också....utställningsträning kanske..... :-)
Vidar har köpt sig en motorcykel som han är nere i Göteborg och hämtar, den ska bli spännande att se. Kul att det kommer hem en motorcykel igen för det är inte helt fel med en tur på den emellanåt.
Enda felet med en motorcykel är att man inte kan ha med sig hundarna.....tur att man inte är miljöskadad..... :-)


1 kommentar:

Eva sa...

Ja den träningen är ju inte helt fel.. Vi har roat oss med den nu för att KANSKE kunna stå still iallafall till helgen.. =)