onsdag 5 augusti 2009

Nostalgiskt backrace

Vi kom tidigt så det var gott om plats i gröngräset och än så länge endast ett fåtal i publiken.....
Nere vid starten
En liten tupplur medan vi väntar
Även plats för lite kel och kos....
Här låg jag ganska bra......

Här skulle bilarna starta
Mysigt i gröngräset

Bilarna åkte upp och ned för backen på en lång rad för att inspektera banan


Nej, nu är vi trötta.....

Det blev till slut en hel del publik.....
Kolla in denna......måste vara något för våran Lady......
Visst är den underbart fin!!! Den skulle jag absolut vilja ha!!!
Dags att gå till bilen och åka hem.
I lördags var vi på backrace i Uddevalla. Det var nämligen en stor träff där i helgen med fullt av häftiga gamla bilar.....huvudtemat var 50-tal om jag har fattat saker och ting rätt och man fick verkligen en nostalgi tripp. Under denna träff skulle man genomföra ett backrace med några av dessa gamla bilar och motorcyklar.
Vi kom mycket tidigt då vi inte riktigt visste när det hela skulle börja men det fanns mycket att titta på. En del människor hade verkligen bjudit till och kom som tagna direkt från 50-talet och det var roligt att se! De var så fina.
Vi hade både Mysen och Gandalf med oss. Jag såg ju så klart detta som en mycket bra social träning med mycket folk och en massa andra saker.
Hundarna klarade detta med glans trots alla människor och en del hundar som kom ......det var verkligen mycket besökare där.
Gandalf tyckte att det var kul när bilarna kom och han följde dem hela vägen förbi oss och så långt han kunde men efter en stund snarkade han in i lugn och ro, liten blev trött av allting runt han då vi hade varit där ganska länge innan det började .......han är ju bara för cool vår kille!!! Även Mysen låg och snarkade och sov för hon tyckte inte att det var spännande alls att titta på bilar eller folk......det anstår nog inte en Lady.....
Roligt var det och på vägen till bilen så fanns det en hel massa häftiga och fina bilar att titta på som stod parkerade.
Lite senare den dagen var det dags för promenad i skogen tillsammans med Cristina och Sally vilket alltid är lika trevligt !!!

1 kommentar:

Eva sa...

Skojigt värre... =)