tisdag 9 juni 2009

Min lilla gris och en tur till Uddevalla



Hur imponerad blir man ......släppte ut Gandalf som vanligt på morgonen då han och jag går upp för att väcka småfåglarna (husse och Mysen sover en god stund till). Han gillar ju att vara ute så han fick vara ute en bra stund....vilket jag surt fick erfara.....då han skulle komma in kommer det en mycket lycklig Gandalf med alldeles leriga och äckliga tassar.....sådana tassar som i söndags (sebilder)......det var bara att kånka in honom i duschkabinen (vilket innebar att vi fick tränga oss före husse som precis skulle ta sin morgondusch).....husse har börjat kalla vårt badrum för en tvätthall....undras varför... :-).
Vid 8.30 gick turen till Tanum och Zorba. Han var på ett mycket uppstudsigt humör igår ....vilket också Marita fick märka av då de tog en ridtur tillsammans på kvällen.....Zorba som i vanliga fall är lat och slö var som ett energiknippe med massor av framåtbjudning och en hel del annat som kanske skulle kunna uppskattas som negativt om man nu inte heter Marita....full fart är verkligen hennes grej.
Efter lunch åkte vi ner till Uddevalla för att uträtta en del shopping och andra ärrenden.

3 kommentarer:

Eva sa...

Jaså minsann han tyckte att livet var så kul igår så han var tvungen att testa sig.. Kanske han och Marita behöver Parelli?!

DAgens ord:unatoc

Thina sa...

Ja, det kan du ha rätt i!! Igår var han på bättre humör....och bugade som en prins.... :-)

Thina sa...

Ja, det kan du ha rätt i!! Igår var han på bättre humör....och bugade som en prins.... :-)