tisdag 30 juni 2009

Lugn dag i värmen

Svalare inne än ute.....
Mattes lilla groda.....

Igår blev det en lugn dag hemma med lite stök och bök.....som jag skrev så kanske det skulle vara en bra dag att städa källaren och det var det....nu är det så fint så.....och svalt och skönt var det där nere.
På hundfronten var det lugnt...bara det vanliga rutinerna. Jag är ju i och för sig av den tron att det är bra att bara ha det lugnt en dag då och då, utan lydnads- eller spårträning.
Vi ska ju träna idag så det kunde räcka tyckte jag. Dessutom haf jag en liten kille som faktiskt inte är mer än 8 månader vilket är så lätt att glömma eftersom han är såååå duktig på det mesta! Brukar dock försöka att tänka på detta.
Jag tror hundarna tyckte att det var lika varmt som jag för de var ganska lugna igår.
Tror att lille Gandalf tyckte att det var lite tråkigt mellan varven men då gick han ut på deras baksida och roade sig själv en stund med ett ben eller så.
Ser fram emot dagens träningspass i lydnad och hoppas på att det ska vara lite molnigt iallfall!!

5 kommentarer:

Asta/Annica sa...

tjena i värmen!

I går var Asta med oss på stranden på dagen..framåt kvällen blev de ett kvällsdopp för Ebba och då fick även Asta följa med...dom bara älskar att bada i havet.
Idag ska vi avlägga provet och se om vi har klarat allmänlydnads kursen så de är dags att hålla tassar,klor och tummar. LER

Hade varit kul och ses men de är ju lite långt emellan.

kram i värmen från oss i skaune

Annica från skaune sa...

SKRATTAR!
Ibland känns de lite som..
hur kommer ni åt att fotografera ASTA!

Kan tänka att han kände sig lite rastlös Gandalf när de inte var matte som hade full aktivering på honom.

Ha de gott i värmen

Eva sa...

Hoppas att ni fick en bra träning idag... Och sen hoppas vi att Asta fixar sitt prov.. Det är hon väl värd... Vi hörs av snart och kanske ses vi snart också? Kram

Thina sa...

Hej själv i värmen!!! Kul att du och Asta tittade in!!! Det är så klart att vi håller tummar och klor....vad ska du annars med världens bästa Gandalfbror till?! Klart att Världens Bästa Asta fixar det!!!
Låter underbart att vara på stranden och bada i havet....kommer ihåg hur underbara stränder ni har i Skåne!!! Ja, det hade verkligen varit kul att ses! Ni ska inte ta er en liten semestertur till Bohuslän och Västkusten....??? Välkomna !
Nu när Asta har badat i havet....kanske en bild på en ren Asta på Bloggen????!! :-) "Fniss"
Kramar från Gandalfbror med familj

Thina sa...

Ja, hjärtat mitt låter trevligt när du skriver ses snart!!! Mamma saknar dig förstår du!!!
Kram