söndag 24 maj 2009

Världens Bästa Gandalf med murrig päls....

Hemma från Skåne igen .....skriver några rader om resultatet bara så återkommer jag med trevliga bilder från vår trevliga Skåne resa!!!
Gandalf fick en 1:a utan HP och inte så uppmuntrande kritik.....men det var inte så många som var glada runt den ringen idag......det åkte ut hundar i parti och minut med 2:or.......har nog faktiskt inte sett så många hundar åka ut på en och samma gång förut.....den var ny....och ett flertal Blue Merle fick att de hade murrig pälsfärg.......det var inte hans favvo färg precis kan man milt utrycka det......ja,ja det spelar ingen roll alls!!! Vi hade en jättetrevlig tur till Skåne och det var verkligen roligt att träffa Ulrika, Niklas och alla hundarna på Ullsåsas kennel, jättekul att träffa syskon och kusiner.....speciellt Annica och världens Bästa Asta!!! Återkommer med mera!!!

4 kommentarer:

Ullsåsas blogg sa...

Hej.
Han är verkligen världens bästa Gandalf och vi är så stolta över honom.
Det var jätte roligt att träffa er alla och vi hoppas att det inte skall dröja rent för länge tills nästa gån. kanske det blir i tvååker.
Dagens dommare hadde inte alls sammma smak som vi men vi vet ju att via har världens bästa hundar ändån.
Kram Ulrika och Niklas
Kram Ulrika och Niklas

Eva sa...

Vad han tyckte spelar väl ingen roll.. Han kanske hade samma synfel som jag? Vad vet vi... Jag tycker iallafall att han är världens läckraste Collie... Nu väntar vi nyfiket på bilderna så vi får se bilder på världens bästa syster Asta också... =)

Kramar

Famos/Menageriet sa...

Grattis till 1:an! Det var väl roligt att han fick det av en så hård domare. Att gå på utst. är som att åka berg- och dalbana, så ta det med ro, han är ju inte så gammal ännu och har inte fått rätta pälsen heller och han har ju fått jättebra kritik överlag.
Min Rollie fick ju en 2:a ena dan på SKK i Stenungsund och blev 3:e bästa hane på SCK:s i Vårgårda nästa dag. Så misströsta inte, Gandalf kommer att gå långt!
Ha det gott!

Thina sa...

Tusen tack allihopa!!! Det värmer!! Om man sig i spelet ger så får man också tåla nederlag!! Inga problem!! Klart jag har Världens Bästa Gandalf!!! Som vi älskar såå mycket!! Och vi hade en jätte trevlig tur till Skåne och Ullsåsas Kennel!!! Kram på er alla från Världens Bästa och tröttaste Gandalf och mig!!!