lördag 9 maj 2009

Dags igen....världens bästa Gandalf !!!!

Liten .....
blir större....
och större.....
och större.....6½ månad och dags för andra utställningen!



Imorgon är det dags för utställning i Skara/Larv. Det är en nationell SKK utställning.
Domare:Biasiolo Giuliano, Italien, det är 30 st. Collie långhår, 4 Collie korthår och 29 Bearded Collie i våran ring. Gandalf är nr. 4 i ringen så det är minst 3 st. hanvalpar med.
Det blir till att åka hemifrån senast klockan 6.....då vet.besiktningen börjar klockan 8.00 och bedömningen i ringen kl.9.00.
Trevligt är att Irene och Lilla Isabelle (chihuahuan) ska följa med.
Mysen ska vara hos Cristina och Sally för hon skulle inte uppskatta detta tilltag....inte passande alls .....så skulle man också kunna utrycka det.
Får ta tag i att ställa iordning Gandalfs päls och det vita ska vara vitt och tassarna ska klippas lite.....det ska till kläder som passar för dagen och med Gandalfs färger....det finns att göra idag! Det är inte bara, bara att åka på utställning.....Går så klart in i ringen med tanken om att man gärna vill vinna så klart, det är ju roligt men egentligen är det såhär att den där domaren kan tycka vad han vill ......för mig är han världens bästa Gandalf och jag är sååå stolt över honom!
Själv ska jag ta och piffa till mig lite också med att färga håret så de gråa kanterna försvinner ett tag....åldern och livet tar ut sin rätt :-)fast man är ju inte äldre än man gör sig.....eller??? :-)
Husse får hålla tummarna på mässan på Gardemon. Ska bli toppen att han kommer hem imorgon kväll!!! Och det tycker både jag och hundarna, vi saknar dig!!!

2 kommentarer:

Eva sa...

Se allt piff på både hund och dig var ju ngt som gick HELA vägen fram.. NI är såååååå duktiga!

Thina sa...

Tack, och du är såååå gullig!
Kram