fredag 22 maj 2009

Lite av varje...











Igår var det full rulle till att börja med och det innefattade plantering av
pelagonier,hämtning av Sally och då påfyllning av bensin både i bilen och i reservdunken (måste ju kunna klippa gräset). Vidar agerade bilmekaniker och fixade bromsarna på sin bil.
Tillbaka hemma igen och ut på en promenad i skogen.
Därefter rakt in i duschen och piffa till sig inför födelsedagsmiddag i Norge....det var svärmor som fyllde år. Grattis Marit!!! Och tack för en god middag m.m.
I onsdags var det en tur till Strömstad som stod på programmet efter jobbet. Hämtade Irene i Tanum på vägen upp så jag hade trevligt sällskap.
När vi var tillbaka hos Irene var det dags för hästarna.....mockning och vatten sedan var det dags för lite lek tänkte jag .....det var sååå länge sedan Zorba och jag sparkade fotboll......sagt och gjort....fram med fotbollen och ner i gräspaddocken.....obs...detta ordet gräs fick en stor innebörd....det ordet innebär ju då så klart att det finns gräs där och ska vi sparka fotboll så ska Zorba vara lös och ledig......det där ordet ledig kan man då inte räkna med när det finns gott och frodande gräs.....vi håller ju på att vänja in dem vid gräset inför sommarbetet så.....gräset var ju sååå intressant....till och med intressantare än fotbollen och det vill inte säga lite det.....för att sparka fotboll är en syssla som Zorba verkligen brukar gilla. Nej, det var bara att sätta på repgrimman och börja göra något annat.....blev ju också lite ridsugen så till sist blev det till att slänga repet rynt halsen och binda i repgrimman och vips så hade vi tyglar. Barbacka ridning var både härligt och roligt!!! Både Irene och jag tog oss en tur på Zorba. Gandalf hade fullt ös tillsammans med Raajoe och Mysen la beslag på soffan och kuddarna. Gandalf börjar bli världens bästa Gandalf på att inte springa in i hästhagen och då särskillt när jag jobbar med Zorba.....detta är sååå attans extra svårt för honom då han är ordförande i "sotisklubben"......:-)

3 kommentarer:

Famos/Menageriet sa...

Lyckospark i baken till Skuruputst.!
Jag tror att Ni tar hem det.
Ha en trevlig helg!

Thina sa...

Tack Britten!!! Du är så uppmuntrande!!! Ja, nu ska vi ju upp till bevis sägs det så....håll gärna en tumme....det kan verkligen behövas!!! Ha en trevlig helg!!! Kram från Gandalf och mig!!

Irene sa...

Verdens Beste Sotis er duktig;)